Slider
Slider

CELLOBASICS

Aquesta secció engloba les meves tasques docents habituals. Al Conservatori de Tortosa, al Museu Pau Casals, com invitada externa a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), a ESTA (European String Teachers Association), i les meves classes per adults aficionats.

A través de la meva feina al Museu Pau Casals (Fundació Pau Casals), he desenvolupat un programa i una metodologia innovadora i creativa per introduir tant a nens com adults al plaer d’escoltar, fer i crear música.

Com a Professora de Violoncel intento formar músics més oberts i flexibles que en generacions anteriors, capaços de respondre amb creativitat davant les necessitats canviants de la cultura, l’educació i la interpretació d’avui, i sensibles als contextos on han de treballar. Avui, per ser competent com a violoncel·lista s’han de conèixer estils molt diferents; des de la pràctica interpretativa del Segle XVII fins a les tècniques contemporànies.

Aquesta és una època en la qual s’enderroquen barreres i la interacció entre les diferents formes artístiques i cultures es fa cada cop més evident. Els intèrprets hem de ser més oberts i adaptar-nos als diversos contextos musicals i socials.