Slider
Slider

CELLOLAB GHOST PROJECT

Aquest projecte té l’objectiu d’explorar sentiments i idees entorn al individu i la seva vinculació o desvinculació amb els altres a través de la creació col·lectiva i la interpretació d’una obra multidisciplinària.

Plantegem la creació d’un ‘Site specific’ obra d’art col·lectiva, coreografiada i amb veus i violoncels en moviment com a protagonistas juntament amb el ‘encara per nèixer’ Pavelló de Paper, previst per estar construït l’any 2021. per RCR arquitectes.

Per aquest projecte, compto amb la col.laboració del coreògraf I ballarí Taneli Törma (Location X) i de la cantant i compositora Anna Campmany.

Treballarem entre Setembre de 2020 i Otubre de 2021 en diverses localitzacions, culminant en una residència creativa a La Vil·la RCR Arquitectes durant la Primavera del 2021.

Aquesta obra es co-crea entre els artistes, els participants actius i el públic en espais diversos.

Els participants en la fase de desenvolupament i creació de l’ Obra treballaren en diverses fases, conduïts pels artistes.

Els participants d’aquesta primera fase de Creació seran joves i adults amb habilitats violoncel·lístiques i també membres habituals de cors.

En aquesta fase els participants treballaran en L’aprenentatge de fragments musicals basats en aspectes del Ghost trio de Beethoven, entre d’altres. També el treball inclourà l’assaig dels arranjaments col·lectius d’aquests fragments, l’experimentació amb l’ús de la veu a l’hora que toquem el violoncel i l’experimentació amb el moviment a l’hora que toquen.

No tothom haurà d’experimentar amb la veu i el moviment: hi haurà un grup de cel·listes clavats a terra com sempre i amb la boca closa!

En la segona fase hi haurà un ‘site oriented’, treball coreogràfic.

Per finalitzar, es fa la performance amb els artistes, els participants (que hauràn treballat previament al taller), i el públic espectador (que tindrà la seva primera presa de contacte amb l’obra) i que es mourà amb els artistes pels diferents espais de la performance.

Música original: Laura Folch
Disseny de so: Esa Mattila